Crystallized Water - Cure or Esoterical?

The discussions about a (supposed) energy in "crystallized water" and "waters metaphysical ability to memorize" are increasing and growing. This blog shall serve as a public library and collection of this subject matter.

Sonntag, 10. Juli 2011

Osteoporoza, Šećerna bolest tip 2 može se izliječiti kristalnom vodom

Osteoporoza, Šećerna bolest tip 2 može se izliječiti kristalnom vodom. Međutim,proizvođači nisu u stanju da ta kristalna voda dugoročno drži tu pozitivnu energiju u sebi. Kako sam saznao, da jedno preduzeće iz kelna ima takve proizvode i da su jako djelotvorni.


Kako sam došao na ovu temu?
Imam dva prijatelja koji su se izliječili od Šećerne bolest i osteoporoze sa kristalnom vodom. To je vjerojatno oko 6 mjeseci trajalo, ali su se izliječili!

gdje medicina nije uspjela, tu priroda uspjeva.
nije ni čudo, jer je školska medicina samo 150 god. stara a prirodna medicina oko 3.000 god.


1 Kommentar:

  1. mom tastu sam mesec dana davao kristalnu vodu, on je imao tesku osteoporozu i iz dana u dan je bio sve slabiji. nakon mesec dana se poceo oporavljati, pa smo ponovo napravili nove nalaze. doktor je bio veoma iznenadjen i nije mogao da veruje da su nalazi tako dobri.
    ako je neko imao slicna iskustva, molim vas da mi javite u ovom forumu/blogu jer bi vole da se kontaktiramo? ili putem maila tenendoo@gmail.com

    AntwortenLöschen